Terug

Faciliteiten

Chef’s Table
Wilt u van dichtbij meemaken hoe het eraan toegaat in de keuken? Neem dan plaats aan onze Chef’s Table, dichterbij het vuur en de passie in de keuken kunt u niet komen! De Chef's Table biedt plaats aan maximaal 8 personen en kan vanaf 5 personen speciaal gereserveerd worden (graag vermelden bij de reservering).

Private Dining Room
De Private Dining Room van 't Amsterdammertje is speciaal ingericht voor vergaderingen, presentaties, bijeenkomsten, borrels of diners welke u in besloten kring wilt houden. De ruimte biedt plaats aan 50 personen. Voor een besloten diner kunnen wij de Private Dining Room aanbieden voor maximaal 40 personen.

‘Onze Private Dining Room is de kers op de taart. Alles is mogelijk; vergaderen, dineren, borrelen of zelfs trouwen.’

Wijntafel
Op de balustrade staat een robuuste tafel die plaats biedt aan 6 tot 12 personen. Hier kunt u genieten van wijnspijsproeverijen, (zaken)lunches en diners terwijl u zicht heeft op wat er zich afspeelt in het restaurant en in de keuken. 

‘De wijntafel is mijn trots van het restaurant. Hier kun je namelijk privé zitten, maar tegelijk overzie je van boven de reuring van het restaurant. Een avond dineren aan de wijntafel is een speciale beleving’.

Het Restaurant
Het restaurant van 't Amsterdammertje biedt plaats aan 75 gasten in een kleinschalige setting. Andre presenteert persoonlijk aan tafel het menu aan zijn gasten en doet suggesties voor de wijnkeuze. Het restaurant heeft ook een aparte loungeruimte met bar.

Trouwlocatie
Restaurant ‘t Amsterdammertje is een officiële trouwlocatie van de gemeente Stichtse Vecht(www.trouweninstichtsevecht.nl). Het is mogelijk bij ons uw receptie, lunch, diner of een compleet verzorgd feest te organiseren. Belt u ons om uw wensen te bespreken, wij verzorgen het graag voor u.

Onbegrensd
’ t Amsterdammertje is een zaak met veel mogelijkheden. Wat u ook in gedachten heeft, wij verzorgen het graag voor u!