Terug

Inspiced

High-end catering op locatie

Het high-end cateringconcept INSPICED by André Gerrits is ontstaan vanuit de filosofie dat catering op locatie niet alleen op gastronomisch gebied, maar ook qua service en productie hetzelfde hoogstaande niveau dient te hebben als dat je mag verwachten van een sterrenrestaurant.

INSPICED by André Gerrits verzorgt culinaire hoogstandjes van chef André Gerrits, befaamd om zijn internationale haute-cuisine gerechten, die je smaakpapillen als het ware op een wereldreis meenemen.

Culinaire invulling van uw evenement

INSPICED by André Gerrits is een gezamenlijk initiatief van André Gerrits en NoName Group, de organisatie achter culinaire festivals ‘Lekker Laren’ en ‘Taste of Amsterdam’.

Het concept is onderscheidend door het full-service aanbod. Naast de culinaire invulling van uw evenement, kunnen we de gehele productie arrangeren, van aankleding tot entertainment.

Spice up your event with INSPICED by André Gerrits

Geniet u ook zo van het exclusieve menu van restaurant ’t Amsterdammertje en wilt u uw unieke corporate of privé evenement voorzien van een pittig sterrensausje? Bezoek dan onze website of neem direct contact op.