Terug

Menu en wijn

Van dinsdag tot en met zondag kunt u in ons restaurant genieten van wisselende gerechten en meergangendiners. Achter alle gerechten die ik selecteer zit een verhaal. Of het nu mijn eerste jeugdherinnering aan eten is; de kip met citroen uit de oven van mijn moeder, of de warme avonden op het terras bij mijn schoonfamilie op de Antillen die zorgen voor een exotische inslag in het menu. Samen met mijn sommelier blijf ik bij elk nieuw gerecht werken aan onze wijn-spijs combinatie. De wijnen staan in dienst van de culinaire beleving, wanneer wijn en spijs samen komen is het verhaal rond. Tijdens onze samenwerking is het huwelijk tussen wijn en eten steeds beter geworden. Ik selecteer altijd zuivere en biologische wijnen. De wijnen hebben een wereldwijde oorsprong, maar ik heb een voorliefde voor wijnen die afkomstig zijn uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië. 

Copyright © 2024 · All Rights Reserved · This site is made with ♥ by Derk Integrated Systems, using 100% recycled pixels