Terug

Menu en wijn

Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u in ons restaurant genieten van wisselende gerechten en 3- tot 8-gangendiners of u kunt kiezen voor het Jeunes Restaurateurs Menu.

‘Achter alle gerechten die ik selecteer zit een verhaal. Of het nu mijn eerste jeugdherinnering aan eten is; de kip met citroen uit de oven van mijn moeder, of de warme avonden op het terras bij mijn schoonfamilie op de Antillen die zorgen voor een exotische inslag in het menu. Wij vertellen een verhaal en nemen onze gast graag mee in deze beleving’.

‘Samen met mijn sommelier blijf ik bij elk nieuw gerecht werken aan onze wijn-spijs combinatie.

De wijnen staan in dienst van de culinaire beleving, wanneer wijn en spijs samen komen is het verhaal rond. Tijdens onze samenwerking is het huwelijk tussen wijn en eten steeds beter geworden’.

‘Ik selecteer altijd zuivere en biologische wijnen. De wijnen hebben een wereldwijde oorsprong maar ik heb een voorliefde voor wijnen die afkomstig zijn uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië’.